Tietoa minusta

Kirjoitan blogissani terveyteen, hyvinvointiin, harrastuksiin sekä luontoon liittyvistä aiheista. Erityisesti luontoharrastuksia esittelevät aiheet sekä puutiaisten ja niiden aiheuttamien sairauksien tietoisuuden lisääminen ovat lähellä sydäntäni.

Ennen sairastumistani ansaitsin leipäni myynnin ja markkinoinnin tehtävissä noin 25 vuoden ajan. Päätyöni ohella toimin myös sivutoimisena yrittäjänä. Kokemusta minulle on kertynyt monilta aloilta. Olen työskennellyt muun muassa perhokalastajana, sisällöntuottajana, päätoimittajana, luennoitsijana sekä asiantuntijana luontoharrastuksissa.

Sairauden takia olen joutunut luopumaan monista minulle tärkeistä asioista. Viime aikoina olen tuottanut sisältöä verkkojulkaisuun Jahdissa & Kalassa. Olen käynyt pitämässä luentoja luontoaiheista ja luontoharrastuksista. Sairaudestani johtuen myös kuntouttaminen kuuluu osana elämääni kahtena aamuna viikossa.

Blogin pitäminen auttaa minua myös osaltaan jaksamaan sairauden tuomia koettelemuksia. Saan tärkeää ja mielenkiintoista ajateltavaa. Blogiin kirjoittaminen auttaa myös kivun sietämisessä, koska aivot ovat silloin aktiivisessa käytössä vieden kapasiteettia kipuaistimuksen tuntemiselta. Levossa kiputuntemus onkin usein voimakkaampi.

Blogini kautta toivon auttavani ihmisiä sekä opin myös heiltä. Olitpa sitten harrastuksen alkutaipaleella oleva, kokeneempi konkari tai sairauden kanssa kamppaileva, haluan tukea sinua ja kuljettaa kohti omaa menestystarinaasi.

Tervetuloa jakamaan kokemuksia!

Juha

Yhteystiedot:
Puhelin: +358 45 150 2386
Sähköposti: info@sickman.fi

OTA YHTEYTTÄ - CONTACT US

Alla olevalla yhteydenottolomakkeella voit jättää ideoita, ruusuja tai risuja Sickman- blogista. Ota rohkeasti yhteyttä, vastaan sinulle mahdollisimman pian!