Opastetut kalastusretket esteettömästi!

Esteetön veneemme mahdollistaa niin kalastus- ja luontoretket myös liikuntarajoitteisille henkilölle. Veneen hydraulisen keularampin ansiosta pyörätuolilla pääsee helposti veneeseen. Lisäksi pyörätuoli kiinnittyy tukevasti ja turvallisesti venematkan ajaksi.

Opastetulla venekalastusretkellä pääset kalastamaan kuhaa tai ahventa ajankohdasta ja paikasta riippuen. Kalastusretki on kaiken kattava paketti, joka sopii niin kokemattomalle kuin kokeneellekin henkilölle. Huolehdimme veneestä, välineistä ja varusteista sekä turvallisuudesta. Aiempaa kokemusta ei tarvita. Kalastusvälineet soveltuvat mainiosti niin aloittelevalle kuin kokeneellekin käyttäjälle.

Saaliin löytämiseksi hyödynnämme kaikutekniikkaa yhdessä keulamoottorin kanssa. Onnistuneen kalastuksen ohessa voimme valita sopivia yksilöitä ruokakaloiksi, jotka laitamme veneen vesisumppuun. Retken päätteeksi käsittelemme kalat tuoreeltaan.

Kalastusretki alkaa ennalta sovittuna aikana osoitteesta Salonsaarentie 199 A, 72710 Pielavesi, ellei muuta olla sovittu. Kalastusretki on mahdollista varata esteettömällä majoituksella sekä lisäksi palveluun voidaan sisällyttää myös ruokailut väli -ja aamupaloineen.

Pyydä räätälöity tarjous:

Sähköposti: info@sickman.fi tai puhelimitse 045- 150 2386

Vastaamme mielellämme kaikenlaisiin asiallisiin tiedusteluihin!