Tarjoamme kattavia kokouspaketteja, TYKY- ja TYHY-päiviä toiveittenne mukaisesti. Mahdollisuus toteuttaa päivä erämaan tunnelmassa herkullista ja ravitsevaa villiruokaa nauttien.

Tarjoamme tyky-päivän ohjelmaksi yhdessä koettuja elämyksellisiä hetkiä luonnossa, jotka muistetaan. Päivän ohjelma voi sisältää esimerkiksi kokousohjelmaa, ruokailut, kahvitukset sekä opastettua ohjelmaa luonnon parissa, kuten puuhengitystä ja kalastusta.

Tyky-päivän tavoitteena on työntekijän työ- ja toimintakyvyn tukeminen ja ylläpitäminen, johon kuuluu fyysinen toimintaa, hauskaa sosiaalista yhdessäoloa sekä rentoutumista.

Sinun ei välttämättä tarvitse tietää tarkkaan mitä haluatte. Kerro ryhmäsi koko, käytettävissä oleva aika, toiveet ja mahdolliset rajoitteet.

Tiesithän, että yrityksen henkilökunnalleen järjestämät tavanomaiset ja kohtuulliset tarjoamiset ja virkistyspäivät ovat kokonaan tai osittain vähennyskelpoisia tulo- ja arvonlisäverotuksessa.

Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous. Räätälöidään yhdessä ryhmänne tarpeita ja toiveita vastaava sekä työhyvinvointia tukeva kokonaisuus! Käytössämme on eri alojen huippuasiantuntijat ja laaja yhteistyöverkosto.

info@sickman.fi tai +358 45 150 2386