Lähde kalastusvaellukselle Pohjois-Ruotsiin

Lähde kalastusvaellukselle Pohjois-Ruotsiin. Kohde sijaitsee kauniiden tunturien ympäröimänä keskellä maailman parhaita taimen- ja rautuvesiä. Lisäksi alueen luonto tarjoaa erittäin kaunista katseltavaa runsaine kasveineen, lintuineen ja villieläimineen.

Tämä kalastusvaellus on kahden tulevan erä -ja luonto-oppaan tutkintoon sisältyvä näyttö, joten tällä kertaa emme peri opastuksesta maksua. Osallistujille tulee kuitenkin kustannuksia matkoista, ravinnosta, kalastusluvasta sekä mahdollisesti matkavakuutuksesta.

Mukaan mahtuu noin kymmenen ihmistä ja kalastusvaellus soveltuu niin aloitteleville kuin kokeneillekin henkilöille. Vaelluksella tarvitset reipasta mieltä ja positiivista asennetta. Sinulla tulisi olla myös riittävä kunto ja tarvittavat varusteet.

Tarvittaessa opastamme myös välinehankinnoissa ja muissakin vaellukseen liittyvissä asioissa. Mahdollisista kyydeistä vaelluksen lähtöpisteeseen ja takaisin voidaan myöskin keskustella. Kaikki edellä mainitut ja muutkin mieltä askarruttavat asiat selvitetään hyvissä ajoin ennen reissuun lähtöä.

Ota rohkeasti yhteyttä ja tiedustele seuraavista kalastusvaelluksista ja kursseistamme lisää!

Lisätietoja puhelimitse +358 45 150 2386 tai sähköpostitse info@sickman.fi