Suositut perhokalastuskurssit ja henkilökohtaiset opastukset kauttamme

Tarjoamme laadukkaita perhokalastuskursseja niin aloitteleville kuin kokeneillekin harrastajille aina pintaa syvemmältä. Kauttamme myöskin henkilökohtaista perhokalastusopastusta toiveiden mukaisesti.

Perhokalastuksen alkeiskurssi

Haaveiletko perhokalastuksen aloittamisesta?

Perhokalastuksen alkeiskurssi järjestetään Vaikkojen Kärenkoskella. (perjantai-illasta klo 18.00- sunnuntai-iltapäivään klo 15.00.) Kurssi on tarkoitettu kaikille perhokalastuksesta kiinnostuneille tai juuri kalastuksen aloittaneille. Kurssilla annetaan valmiudet harrastuksen perustaitoihin.

Kurssilla tutustumme perhokalastuksen historiaan ja filosofiaan. Tutustumme välineisiin, varusteisiin, perhoihin sekä perhokalastajan solmuihin. Keräämme koskesta hyönteisnäytteitä ja sidomme näytteiden pohjalta perhoja sekä kalastamme itse sitomilla ottiperhoilla. Lisäksi harjoittelemme heitto- ja kalastustekniikoita unohtamatta myöskään koskenlukutaitoja.

Varaa paikkasi kurssille ja tule nauttimaan perhokalastuksen ohella myös alueen ainutlaatuisesta luonnosta. Oppaamme kanssa pääset tutustuman perhokalastuksen saloihin aina pintaa syvemmältä. Kurssin hinta riippuu osallistujamäärästä ja toteutuksen ajankohdasta! Hintaan sisältyvät ruokailut, majoitus Vaikon Loma ja Lohi mökeissä, kalastusluvat sekä opetus. Suosittelemme ottamaan mukaan omat kalastusvälineet, mutta tarvittaessa lainaamme välineitä.

Kurssille otetaan enintään kymmenen henkilöä. Kurssi toteutetaan, jos vähintään kuusi henkilöä ilmoittautuu. Kursseja voidaan järjestää myös toiveiden pohjalta pienemmillekin ryhmille tai pelkästään yhdelle henkilölle. Ota rohkeasti yhteyttä ja tiedustele kursseistamme lisää!

Lisätietoja puhelimitse +358 45 150 2386 tai sähköpostitse info@sickman.fi

Perhokalastuskurssi (noin 5 tuntia).

Perhokalastuskurssilla tutustumme perhokalastuksen perusteisiin mukaan lukien kalastustekniikat sekä erilaiset heittotekniikat. Aluksi opettelemme heittämään perhoa ja opittuamme perusteet kokeilemme taitojamme joella tai lammella.

Kesto: noin 5 tuntia.

Hinta: 100 euroa henkilö. (minimi osallistujamäärä neljä henkilöä). Kurssi voidaan toteuttaa myös pienemälle osallistujamäärälle. Pyydä tarjous!

Kurssi voidaan toteuttaa myös mahdollisuuksien mukaan toiveittenne mukaisesti esimerkiksi erityiskalastuskohteessa. Pyydä tarjous räätälöidystä kurssista. Kurssiin on mahdollisuus liittää myös muita palveluita, kuten esimerkiksi yöpyminen metsässä, ruokailut jne. Kurssin hintaan sisältyy välineet kurssin ajaksi, tarvittavat luvat sekä opetus.

Lisätietoja puhelimitse +358 45 150 2386 tai sähköpostitse info@sickman.fi

In Chinese.

飞蝇钓鱼教程

在“飞蝇钓鱼”课程中,我们将接触一些关于“飞蝇钓”的基础操作知识。
课程一共包括两个基础环节:
•第一个环节:我们先学习“甩杆的基础操作知识”和“不同的投掷技巧”。
•第二个环节:我们会去河流或池塘尝试我们学会的技巧。

课程持续:大约五个小时。
费用:100欧元每个人(参与者最低人数为四人)
费用包括:“飞蝇钓”课程所需要的工具和必要的许可证以及指导。
免费:我们将为大家免费提供一次果汁或咖啡和甜点。

注意:我们也为小于四名成员的队伍提供教程,详细信息请联系我们。
联系方式:打开微信(点开“添加朋友”)输入微信号:Sickmanfi
课程语言有:我们支持三种语言芬兰语, 英语和中文。

在课程中我们也提供一些其它的服务:比如就餐服务。详细信息请联系我们。
联系方式:打开微信(点开“添加朋友”)输入微信号:Sickmanfi

我们也提供一些其它的好玩也有挑战性和有特色的旅游套餐。
详细信息请联系我们。
联系方式:打开微信(点开“添加朋友”)输入微信号:Sickmanfi