Terveys, Yleinen

Lue, paras tapa poistaa punkki iholta!

Punkin poistamiseksi iholta on olemassa monenlaisia jopa ristiriitaisia ohjeita. Uusi tutkimus osoittaa, paras tapa poistaa punkki on jäädyttämällä.

Australian Mona Valen sairaalassa on tutkittu punkin poistamista iholta. Se on maailman ensimmäinen tutkimus siitä, miten punkkien poistaminen iholta tehdään turvallisesti.

Tutkimukseen osallistunut Dr. Andy Ratchford totesi tuloksien osoittavan, että paras tapa poistaa punkki on tappaa se jäädyttämällä.

Tutkimuksen mukaan perinteiset menetelmät punkin poistamiseksi aiheuttavat allergisia reaktioita 80% tapauksista, mutta jos punkki lopetetaan ensin jäädyttämällä, allergisia reaktioita esiintyy vain 10% tapauksista.

Tutkimuksessa havaittiin, että neljä viidestä ihmisestä kärsi allergisesta reaktiosta, jos punkki poistettiin elävänä.” Useimmiten se oli paikallista reaktiota, mutta joissakin tapauksissa se voi olla jopa hengenvaarallista”, Dr. Andy Ratchford totesi.

Jos punkit lopetettiin ensin jäädyttämällä, vain yksi kymmenestä potilaasta kärsi allergisesta reaktiosta.

Antick- punkinjäädyttäjä

Tehokas uutuus, joka estää tehokkaasti punkkien välittämän mikro-organismin siirtymisen ihmiseen tai eläimeen. Antick siis estää sellaisten nesteiden siirtymisen, jotka voivat sisältää tauteja aiheuttavia bakteereja ja viruksia ja aiheuttaa niin sanotun välittäjälevitteisen tartunnan.

Antick jäädyttää punkin, jolloin se kuolee ja sulaessaan rentoutuu, jolloin puruleuat aukeavat irrottaen punkin tai se on helppo poistaa ilman, että leuat katkeavat ja jäävät ihon sisään.

Tämä pienentää sairastumisriskiä, sillä punkki voi ärsyyntyessään pelkästään pinseteillä tai muilla punkinpoistotyökaluilla poistettaessa oksentaa taudinaiheuttajat ja aiheuttaa kontaminaation.

Tee näin:

Käytä Antic -punkinjäädyttäjää. Pidä se puolen sentin päässä punkista ja suihkuttaa 1-3 kertaa punkin koosta riippuen. Mikäli punkki liikkuu vielä 10 minuutin kuluttua, toista toimenpide.

Antick- punkinjäädyttäjässä on patentoitu suutin, joka kohdistaa jäädytyksen pienelle alueelle, eikä siitä juuri jää iholle jälkiä. Ainutlaatuinen suukappale takaa oikean annostuksen ja tehon.

Punkin pitäisi irrota jonkin ajan kuluttua, mutta jos ei, poista ohutkärkisillä pinseteillä, punkkilassolla tai raudalla varovasti puristamatta niin, ettei mahan tai suoliston sisältö pääse puremakohtaan.

Tuotetta ei suositella käytettävän limakalvolla tai sen välittömässä läheisyydessä.

Muista huomioida myös!

Varo punkin rikkoontumista tai puhkeamista poistamisen aikana. Punkkia ei myöskään saa poistaa esimerkiksi hyönteismyrkyllä tai rasvalla, sillä tukehtuessaan punkki voi oksentaa bakteeria tai virusta sisältävän mahansisällön.

Älä myöskään yritä poistaa punkkia murskaamalla tai terävällä esineellä, kuten esimerkiksi neulalla. Puhjetessaan punkki voi levittää taudinaiheuttajat iholle. Käytä aina suojakäsineitä käsitellessäsi punkkia.

Antick-punkinjäädyttäjä 18 ml / 100 annosta

Hinta noin 15.00€

Saatavilla hyvin varustelluista apteekeista. 

Lisätietoja:
Comed Oy
Menotie 1B
33470 Ylöjärvi

www.comed.fi

Lähteet:

http://www.tiara.org.au/wp-content/uploads/2017/11/Manly-Daily-3-November-2017.pdf

http://sanopharma.se/produkter.html

http://www.comed.fi/tuotteet/antick-punkinjaadyttaja/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *